Sphere Coin, İCO Başladı Kayıt Ol

Sphere Coin, İCO Başladı Kayıt Ol

Günümüzde, kriptolanmış para biriminin potansiyelini artırma ve günlük hayatta uygulanması alanında, ICO projeleri son derece alakalı. Bu, aynı zamanda, her geçen gün ivme kazanmakta olan ve yeni bir dijital para birimi hazırlayan dünya sosyal ağ Sphere'idir - SAT.
Yönetmeliklere göre, bu sosyal ağ Internet kullanıcılarına ait fonları kullanıcıların kendilerine geri göndererek kamu adaletini sağlamak için tasarlandı. Projenin temel sloganı İnternet'te gizliliği artırmaktır. Her geçen gün dünyanın dört bir yanından giderek daha fazla kullanıcı haline gelen resmi site - https://sphere.social .
Bütün bunlarla birlikte bu ağ kendi dijital varlıklarını koruyacak ve 15 Ocak 2018 gibi erken saatlerde ICO piyasaya sürülecektir. Davranışının bir sonucu olarak herkes, kripto para birimlerinin geliştirilmesine ve bunların her birinin hayatında uygulanmasına kendi katkısını yapabilir. ICO'nun sonunda herkes, ticareti yapmak ve piyasaya sunmak da dahil olmak üzere, çoğaltılmış yatırımlarını elden çıkarabilir. Burada umut verici bir projenin yatırımcısı olabilirsin .
Şirketin gerçekten yatırımcılarına ve müşterilerine baktığı dikkate değer bir şey. Ortaklarla para yatırma konusunda işbirliği sayesinde, minimum yatırım tutarı yeterli değilse, yatırım yapılan her sermaye geri iade edilecektir.
Sonuçta Küre - bu güvenlik ve gizlilik özgün koşullarına sadece sosyal ağ, aynı zamanda açık artırma, reklamlar ve diğer birçok gelişmiş işlevler için bir platform ticaret için bir platform değildir. Belki de bu bir net değeri cryptocurrency ile sürdürülebilir bir gelecek sağlama mükemmel bir fırsattır.

Sphere Kayıt Ol 50 SAT Hediye Kazan;

Sphere ico da kısıtlı bir süre kayıt olan herkese 50 SAT hediye vermektedir. Kullanıcıların yoğun ilgi gösterdiği bu SAT hediyesinden sizde yararlanabilirsiniz. Ekip oldukça başarılı ve ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını her daim kullanıcılarına hissettirmektedir. Şimdiden binlerce kullanıcıya ulaşmış uygulamaları ile ico bitinde kazandıracağı apacık ortadadır. SAT hediyesini kaçırmamak için aşağıdaki link den hemen kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. 




Sphere Mobil Uygulamaları 

Sphere APPSTORE ve PLAYSTORE'da beta olarak test hayatına başlamış bulunmakta. İco süresinde beta olarak yayın hayatına devam eden sosyal paylaşım platformu beta süresinde bile yoğun ilgiyle karşılaşmış ve beklentiyi yükseltmiştir. Mobil uygulamaları oldukça kullanışlı ve pratik olması ile kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Sphere'in sosyal paylaşım platformu e-ticaret özelliği içermektedir. Bu platformda kullanılacak SAT ile kullanıcıların birbirleri ile iletişim içinde olup, ürünlerini kolayca satın almaya teşvik edecektir. SAT kullanılanarak satın alınacak ürünler anında satıcının hesabına geçecek ve alışveriş de büyük kolaylık sağlayacaktır.

Mobil uygulama linklerine aşağıda linklerden ulaşabilirsiniz.
APPSTORE :https://itunes.apple.com/us/app/sphere/id1286518526?ls=1&mt=8 
PLAYSTORE : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sphere.social
Sphere Token Yol Haritası 

Bir Token'ın kalitesini belirleyen en önemli etkenlerden biridir yol haritası. Yol haritasının özgünlüğü, kalitesi Token'ın da kalitesini yansıtır. Sphere Token yol haritasına sağdık kalarak ilerlemektedir ve başarıya bu sayede emin adımlarla ilerlemektedir. Sphere Ekibi şimdiye kadar belirlediği yol haritasında eksiksiz ilerlemiş ve ilerlemeye devam etmektedir. Sphere'in kalitesi bu yüzden tartışmasızdır. Yol haritasını aşağıdaki resimden inceleyebilirsiniz. 

Sphere Token İCO Detayları 

Sphere Token ERC20 uyumlu Ethereum tabanlı bir Token'dir. Bu sayede borsaları girişi kolay olacak ve ERC20 destekleyen cüzdanlarda saklanabilecek. Sphere Token birçok borsada yer alacak ve bu sayede elimizde bulunan SAT ları kolayca nakite çevirebileceğiz veya daha fazla SAT sahibi olabileceğiz. Borsalarda işlem görmeye başladığında daha fazla kullanıcıya ulaşacak hatta milyonları bularak değerine değer katmaya başlayacaktır. Sphere projesinin Token'i olan SAT bilgilerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.   

*Token İsmi: Social Activity Token *Sembol: SAT 
*Altyapı: ERC20 Standart *Decimals: 8 
*Toplam Token Sayısı: 1,000,000,000 SAT 
*İco Satış Hedefi: 650,000,000 SAT 
*İco Başlangıç ve Bitiş Tarihleri: 12 Şubat 2018 21:00 den, 9 Nisan 2018 21:00'e kadar 
*1 SAT Fiyatı : $0.14 
*Toplam Alt Yatırım Hedefi : $1.5 million 
*Toplam Üst Yatırım Hedefi: $40 million 
*Satın Alabileceğiniz Ödeme Yöntemleri: Ethereum, Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Fiat 

Projenin daha ayrıntılı bir çalışması için faydalı bilgiler:


1 yorum :

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes