4NEW İCO

                               4NEW 





4NEW , Atık ve Enerji endüstrisinde, merkezi olmayan ve dağıtılmış defterlere tamamen entegre olan Kamu Hizmetleri sektöründe toptancı olarak hizmet sunarak devrim yaratacak ve standartlaştıracak, sektördeki tüm aktörlerin atık ve enerji işlemlerini 4NEW Paraları kullanarak ödemelerine imkan tanıyacak. 4NEW ekosistemi.

4NEW madeni paralar, yerleşik akıllı sözleşme yeteneklerine sahip faydalı simgelerdir. Her işlem için işlem yapan ve değer sağlayan iki taraf arasında bağlayıcı ilişkiler kurarlar. 4NEW ekosistemindeki defter, enerji ve atık alım ve satımı ile ilgili tüm işlemlerin kalıcı bir kaydını sağlar. Her işlem, aynı defter muhtıra kayıtlarını ve mutabakat maliyetlerini görmelerine izin veren tüm taraflara şeffaftır, böylece ihtilafların ve gelirlerin büyük ölçüde sızması sorununu kontrol eder.

Atık Enerjisi işleme tesisini işleten şirket 4NEW, bugün bir dizi temel gelişmeyi açıkladı. 4NEW, kurumsal yatırımcılardan toplu olarak 30,5 milyon dolar kazanmayı başardı. Bu, 4NEW'nin ilk tesisinin bir bütün olarak inşasını ve gerçekleştirilmesini kolaylaştıran yumuşak kapak gereksinimlerini tamamlamasına izin verir. 

Tüketicilerin 4NEW hizmetini kullanarak elektrik faturalarını ödemeye başlayabilmeleri nedeniyle fabrika gerçekleştirmesi, madeni paralar için yaygın bir şekilde benimsenmesini sağlar. Buna ek olarak, 4NEW aynı zamanda çeşitli sektörlerdeki ve çeşitli sektörlerdeki çeşitli işletmelerin zamanlanmış bir dönemiyle bir blockchain ödeme sistemi kavramını test etmek için bir dizi görev almıştır. Sandeep Golechha, "İş stratejisi için işimiz mükemmel sonuçlar veriyor. 2018 yılında iş kullanıcıları aracılığıyla yaygın tüketici kabulünü bekliyoruz." Dedi.

Başlangıç ​​jetonunun (FRNC) başlangıç ​​faturasından 4NEW özel teklifi, 15 Aralık 2017'de halka açık uçlar için geçerli. Şu anda herhangi bir şirketin hisse senetlerine herhangi bir fayda sağlamadığı halde, bu paranın satışını temsil eden bir jeton olduğu düşünüldüğünde, mal ve hizmetlerin 4NEW geleceği, ancak, para sahipleri uluslararası para transferi hizmetleri, sigorta ödemeleri, teletıp hizmetleri, çevrimiçi eczane hizmetleri ve 2018 yılından itibaren enerji fatura ödeme fırsatları ve enerji fatura ödeme fırsatları gibi hizmetlerden yararlanmak için fırsat sunuyor.

4NEW Limited, dünyanın ilk kamu atık arıtma tesisi atık arıtma tesisidir. 4NEW, Açık Kaynaklar sektöründe toptancı olarak hizmet veren Atık ve Enerji endüstrisinde, tüketicilere ve endüstri ortaklarına 4NEW ekosisteminde 4NEW Parasını ödemeye izin veren merkezi olmayan kamu borsalarına entegre olarak hizmet sunacak.

Ürünlerimiz ihtiyaca dayanmakta, iki sosyal sorunu, atık fazlasını ve enerji sıkıntısını çözmektedir. Blockchain platformumuz, atık toplamadan enerji üretimine kadar tüm tedarik zincirini ulusal birimlere ya da tüketiciler ve endüstri ortakları arasında enerji birimlerine satan temel bir bakım altyapısı üzerine inşa edilecektir. Hizmetlerimizin faydacı niteliği göz önünde bulundurulduğunda, 4NEW'nin atık dönüşüm uygulamasında engelleme ağlarını, yaygın kabul ile gerçek enerji dönüşümüne başarıyla entegre edeceğine inanıyoruz. 

Blokaj 4NEW

Dağıtılmış ve merkezileştirilmiş dağıtılmış bir defter, bu sektördeki tüm aktörlerin, atık olarak ve 4NEW Paralarını kendi para birimi olarak kullanarak işlem yapabildikleri yerdir. 4NEW Coins, akıllı sözleşme kabiliyetine sahip bir yardımcı programdır. Bozuk para, işlem yapan taraf arasında bağlayıcı bir ilişki oluşturan ve her bir işleme değer katan bir akıllı sözleşmedir. 

Bu defter, enerji ve atıkların satın alınması ve satışı ile ilgili tüm işlemlerin kalıcı bir günlüğünü sağlar. Her bir işlemdeki tüm taraflar aynı defter kayıtlarını görebilmekte, mutabakat maliyetleri ve potansiyel uyuşmazlıklar ile gelir kaçakçılığı konuları bir dereceye kadar kontrol edilmektedir.
Bu, teknolojik yeniliği isteyen iki sektörü standartlaştıracak. Ayrıca, tüm enerji ve atık hizmetleri için 4NEW Coin'in akranlar ve tüketiciler arasında küresel para haline gelmesine izin verecektir. 

4NEW Madeni Para Fonu

Bu projeksiyonumuz, 2019'daki operasyonel durumun ilk yılının, toplam 75 milyon dolarlık 4NEW jeton değerinde toplam talebe neden olacağıdır. Bu işlem hacmi, madeni paralar için çok likit, istikrarlı ve likit bir piyasayı kolaylaştıracaktır. 4NEW mal ve hizmet talebi arttıkça, 4NEW Coins artan likiditeye yol açmaktadır.

Her yıl 4NEW ürününün enerji üretim kapasitesini artırabilme özelliği ile piyasaya yeni enerji kaynakları getirilecektir. Bu nedenle, 4NEW daima mal ve hizmetlerimize olan talebi belirlememize olanak sağlayan mal ve hizmet tedarikinin şeffaflığını ve görünürlüğünü sağlayacaktır. Bu sürekli şeffaflık ve talep 4NEW Coin için sıvı işlem hacmi ile istikrarlı bir fiyat sağlayacaktır. 

Yazar:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1673053;sa

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes