Ziraat Başak Kart Nedir? Ziraat Başak Kart Nasıl Alınır?

Ziraat Başak Kart Nedir? Ziraat Başak Kart Nasıl Alınır?




Ziraat başakkart nelerdir?

04 haziran 2016 cumartesi
Tarım bankası tarafından sunulmakta olan başakkart ile tarımsal ve hayvansal sektöre ilişik olan ihtiyaçlarınızı avantajlı bir halde yapabilirsiniz.

Başakkart limiti ne kadar?Tarımsal ve hayvansal sektörlere destek veren bankaların saysıcaklıknda son yıllarda efsunk bir artış yaşanıyor. ülkemizde bu sektörün canlanması ve bu sektör içindeki kişilerin gereksinimlarını daha avantajlı yollardan giderebilmesi için bankalar içinde büyük bir rekabet ortamı da ortaya çıkmaya başlıyor.

Türkiye’nin en efsunk öz kapital sahibi olan kamu bankası ziraat bankası’da ziraat ve hayvan sektörüne en efsunk destek veren bankalarımız arasında yer alıyor. Başakkart isminı verdikleri hizmetini hayata geçiren tarım bankası, başakkart sayesinde gübre, tohum, ziraat araç ve gereçleri, tarım ilacı, hayvan yemi ve veterinerlik hizmeti benzer biçimde geniş alanlarda sektör içerisindeki kişilerin ihtiyaçlarını giderebilmelerini sağlıyor.
Başakkart sahibi olmak istiyorsanız size en yakın tarım bankası şubesine başvuru yapabilirsiniz. Tarım bankası müşterisiyseniz internet bankacılığını da kullanabilir veya ziraat bankası müşteri hizmetlerine ulaşarak başakkart başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvuru yapacağınız başakkart’ların limitleri çoğu zaman sizin gelir oranlarınız ile doğru orantılı bir halde şekillenmektedir. Kartın limitleri 1.000 tl ile 10.000 arasında olabilmektedir. Başakkart’ı bir kredi kartı olarak düşünmek ise yanlıştır. Başakkart’ınızı pos aygıtı olan alışveriş mağazalarında kullanamazsınız. Bu kart ancak ziraat bankası ile antak kalma yapmış olan tarımsal ve hayvancılık ürünlerinin satıldığı sektör ile alakalı olan iş yerlerinde geçmektedir. Başakkart ile günlük olarak belirlenmiş olan tutarda nakit çekimi de yapabilirsiniz.
Başakkart faiz oranları nelerdir?
Başakkart’ların ürem oranları ise kredili mevduat hesaplarındaki kartlara gore daha ekonomik ve hesaplıdır. Başakkart’ın yıllık faiz oranı %8.75 olarak belirlenmiştir. Başakkart’ınızın limitini arttırabilmek için tarım bankası şubelerine bu talebinizi bildirmeniz ehil olacaktır. Sadece taleplerinizin olumlu karşılanabilmesi için daha önce başakkart ödemeleriniz ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamamış olmanız gereklidir. Başakkart ile anlaşmalı olan iş yerlerinden alacağınız ürünlerde ise 5 ay süresince geri ödemesiz ve faizsiz alışveriş yapabilirsiniz.

Başakkart’ın geçerli rakamldığı alışveriş mağazalarında kart limitinizin tamamı kadar alışveriş yapabilirsiniz. Bu mevzuda herhangi bir ksıcaklıktlama ve günlük kullanılabilecek limit yoktur. ödemelerinizi ise aylık olarak değil, 3 aylık olarak ayrı periyotlarda yapabilirsiniz.

Kart kullanımlarında herhangi bir hesap işletim ücreti ve kart kullanım ücreti alınmaması, ürem oranlarının uygun olması ve 3 ayda bir ödeme yapılması sizi pek çok mevzuda avantajlı duruma geçirmektedir. Kart ve hesaplarda banka tarafından uygulanan 365 gün 6 saat emin koruma sistemi başakkart sahiplerinin de yararlanabileceği ücretsiz bir hizmettir.

2 yorum :

  1. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Gerçekten çok yararlı ve detaylı bir anlatım olmuş. Diğer bankaların çiftçi kredileri ve kredi kartları için https://www.kredihibedestek.com/ciftci-kredileri/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes